Inzet van uitmuntende strategie, middelen, personeel met als doel het professionaliseren, optimaliseren van de processen & het bereiken van uw verwachtinge. Verkoop, organisatie/exploitatie modellering en budgettering, scenariobepaling en projectmanagement bij (nieuwbouw)projecten binnen zorg en onderwijs.
Module 1
Diagnose stelling van uw “AS IS" cateringorganisatie met GAP- en Needs- assesment en SWOT analyse. Na het definiëren van uw doelstellingen en analyse van de processen volgt de opmaak van een concreet verbeteringstraject.
Door re-engineering van de processen bereiken we een optimalisatie op diverse vlakken:
Module 2: Het omzetten naar praktische uitvoering.
We begeleiden u met het veranderingstraject en helpen met het implementeren van de geformuleerde processen, systemen, verbeteringacties. Het gebruik daarvan wordt aan uw medewerkers aangeleerd. Vervolgens staan wij in voor het monitoren van de vernieuwde uitvoering & beheer
Wij maken diverse organisatiemodellen - cateringconcepten met financiële simulaties (alle noodzakelijke middelen worden in kaart gebracht: van exploitatiekosten tot ontwerp en budgetbepaling van de noodzakelijke keukeninfrastructuur en equipment), zodat het Bestuur & Directie een gerichte keuze kan maken voor de toekomst. Een analyse van de door de instelling eigen opgemaakte modellen zijn mogelijk. Van het uiteindelijk beslist model staat Global FoodCare in voor de projectbegeleiding tot uiteindelijke operationele opstart.
Binnen de productie- als consumptiegerichte organisaties worden zowel centrale als decentrale, warme lijn of ontkoppelde voedingsystemen, traditioneel of innoverende combinaties van concepten behandeld.
Module1: Na behoefteanalyse, definitie van de doelstellingen en budget worden 1 of meerdere scenario’s opgemaakt met evaluatie en beschrijving van voedingsbeleid, type voedingsconcept, personeelsbeleid, informatisering, automatisering, budgetdefinitie, ontwerp en bepaling equiment.
Module2: Transitie & implementatie
Wij vertalen het beslist cateringconcept naar een praktische uitvoering met stappenplan tot implementatie (tips & tools).
We begeleiden het project en helpen met het implementeren van de geformuleerde processen en nieuwe systemen. Het gebruik daarvan wordt aan uw medewerkers aangeleerd. Vervolgens staan wij in voor het monitoren van de vernieuwde uitvoering & beheer
Niet alleen een efficiënt aankoopbeleid zorgt voor een effectieve budgetbeheersing. Ook wordt aandacht geschonken aan het reduceren van kosten. Om effectief kosten te kunnen reduceren is kennis van de processen binnen de cateringorganisatie en de financiële parameters noodzakelijk. Afhankelijk van de kostenstructuur en het model worden besparingsmaatregelen voorgesteld.
Wij helpen uw management met
Wij bieden trainingspakketten aan in functie van uw cateringconcept zowel op vlak van operationele uitvoering als het interactief bijbrengen van kennis en inzicht, vaardigheden en attitudes.
Wij begeleiden u om tot de juiste beslissing te komen ingeval van “in- of uitbesteding cateringdienst”. Bij aanbesteden ondersteunen wij u bij het vinden van de beste exploitant voor uw voorziening.
Wij ondersteunen en adviseren u naar:
Deze begeleiding is gericht op het inzichtelijk maken van uw cateringprestaties, de marktconformiteit en
het genereren en interpreteren van informatie.
Wij begeleiden u met:
Financiële optimalisatie tot besparing -zonder inbreuk op kwaliteit en service.
Hospitality verhogende aanpak voor uw gasten.
De waarde van uw mensen (cateringpersoneel) vergroten.
Efficiënt beheer en beheersing.
Conformiteit aan regelgeving en aannames.
Dynamisch, realistisch, deskundig, inspirerend, doel-resultaatgericht, objectief.
Contacteer ons